Göteborg Centrum, Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Kontor, Västra Esplanaden 5, Centrum, 429 m2

Kontor - Lediga lokaler

 • Hyra: 66138 kr/mån
 • Area: 429 m2

Beskrivning

Större delen av kontoret består av enskilda rum och mötesrum, men här finns också öppna ytor och ett fint kök där medarbetarna kan umgås. Fastigheten är byggd 1982. I bottenplan och delvis källaren ligger Tegnérgallerian, och våningsplanen ovanför består av kontor. I fastigheten finns också ett stort parkeringshus i flera plan.

Omgivning

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.


Kommunikationer

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort.


Närservice

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB