Göteborg Centrum, Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Kontor, Första Avenyen 14 A-D, Centrum, 1800 m2

Kontor - Lediga lokaler

 • Hyra: 225000 kr/mån
 • Area: 1800 m2

Beskrivning

Lokalen är ljus och fräsch med en välkomnande receptionsdel och blandad planlösning. Den består till största del av enskilda kontorsrum, men här finns också öppna kontorslandskap och touch down-platser som passar utmärkt för spontana möten. I hjärtat av kontoret hittar du ett stort pentry och en underbar atriumgård som fungerar som både matsal och plats för umgänge. Mötesrum finns i flera storlekar, från det stora konferensrummet med vikvägg till mindre samtalsrum. Lokalen går även att dela av från 153 kvm -1 800 kvm. I fastighetens garage finns gott om parkeringsplatser som går att hyra separat.

Omgivning

Det blir inte mer centralt än Första Avenyen 14. Från kontoret har du nära till det mesta, bland annat den fina Hembygdsparken, flera hotell, Gallerian och Hässleholm Centralstation.


Kommunikationer

Du promenerar till Hässleholm Centralstation på fem minuter. Därifrån går tåget hela vägen ner till Köpenhamn och upp till Stockholm.


Närservice

Eftersom fastigheten är så centralt belägen finns gott om service i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB