För dig som vill hyra kontorslokal

Fyll i formuläret nedan så återkommer våra anslutna fastighetsägare, förmedlare och förvaltare med förslag på kontorslokaler som bäst matchar dina behov och önskemål.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Kontorslokal uthyres

När du vill hyra kontorslokal

Låt oss ge dig några tips som hjälper dig att hitta ett nytt kontor.

Typ av kontorslokal

Det finns många olika preferenser när det kommer till att välja stil, inredning och utseende på en kontorslokal.

Stilarna är lika många som möjligheterna. Många föredrar moderna kontorslokaler i centrum men de finns även de som är ute efter en spartansk kontorslokal i mer klassisk stil. Hur vill du ha ditt kontor?

Hur beräknar jag nödvändig kontorsyta?

Hur många fasta arbetsplatser ska finnas i kontorslokalen? Går det även att skapa flexibla arbetsplatser för att effektivisera kontorsytan? Kontorslandskap blir en allt mer populär kontorsform även om kontorsrum fortfarande är vanligt. Behövs fikarum och lagerutrymmen så måste det också tas i beaktning.

Att bestämma tidsplan för din kontorslokal

Det finns många faktorer att beakta när du ska hyra kontorslokal, till exempel framtidsvisioner och eventuella risker med din affärsidé. Har du en etablerad verksamhet så är risken lägre. Priserna kan dock skilja sig mycket mellan långa och korta tidsplaner. Är din verksamhet ny så rekommenderas normalt en kortare tidsplan på grund av den eventuellt höga risken, medan etablerade verksamheter ofta kan teckna upp för ett längre hyreskontrakt redan från början.

Optimalt läge för ditt kontor?

Att välja läge för ditt nya kontor är inte lätt. Det finns flera faktorer du bör tänka på när du väljer läge. Kan det finnas nytta med att ha grannar inom någon specifik bransch? Kräver kunderna att du finns inom ett visst område? Är läget en central del i ditt företags image?

Mer information och råd om var du bör placera butikslokalen kan du få av våra experter. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att gå vidare mot ditt drömkontor.

Vad är viktigt för dig som söker kontorslokal?

Vissa saker kan vara avgörande för att din kontorsmiljö ska uppmana till glada och effektiva medarbetar. Ditt kontors personalomsättning beror till stor del på hur trivsamt kontor du har och skapar. Skillnaden mellan att lyckas med sin verksamhet eller ej kan ligga i att välja rätt kontorslokal. Vi vill att du tänker till på dina tidigare erfarenheter och försöker komma ihåg andras misstag. Vad är avgörande för att lyckas inom din bransch?

En sida av Corporate Classifieds AB