Låt oss sköta verksamheten i sommar!
... läs mer om våra virtuella kontor

En företagsadress på rätt plats och ett lokalt telefonnummer i ditt företagsnamn kan göra skillnaden. Vår professionella personal hanterar dina samtal och din post. Du kan välja mellan ett stort antal prestigefyllda adresser för ditt företag och kan använda alla Regus affärscenter världen över.  Just nu har vi en sommarkampanj!

Virtuellt kontor

Ett virtuellt kontor från Regus ger dig en omedelbar närvaro till en bråkdel av kostnaden för ett traditionellt kontor:

  • En prestigefylld företagsadress och ett lokalt telefonnummer
  • En flerspråkig receptionist som hanterar dina samtal och din post
  • GRATIS tillgång till våra 2000 affärslounger med ett medlemskap i Businessworld Gold

 

Läs mer

Virtuellt kontor - Pluspaket

Pluspaketet för virtuella kontor från Regus ger dig alla fördelar med ett virtuellt kontor, samt dedikerat arbetsutrymme:

  • Fem dagars användning av ett privatkontor varje månad hos valfritt Regus affärscenter
  • En prestigefylld företagsadress och ett lokalt telefonnummer
  • En flerspråkig receptionist som hanterar dina samtal och din post
  • GRATIS tillgång till våra 2000 affärslounger med ett medlemskap i Businessworld Gold

Läs mer

Regus Stureplan

Det här Kontorshotellet ligger i hjärtat av Stockholms finansdistrikt på Stureplan, Stockholm, en av stadens mest ansedda adresser. Den här klassiska stenbyggnaden är ett livligt affärs- och shoppingnav i staden, en del av den gyllene triangeln - Stockholms finansdistrikt.

Mer information

Solna Business Park

Solna Business Park ligger i ett av Sveriges mest uppdaterade företagsparker, och är hem till ett dussintal företag, särskilt sysselsatta inom IT och telekom. Centret har ett stort spektrum av tjänster åt entreprenörer och upptar andra våningen av byggnaden i fyra våningar.

Mer information

Regus Gärdet

Gärdets kontorshotell ligger på fjärde våningen i en modern kontorsbyggnad på sköna Gärdet med hamnutsikt och Östermalm runt hörnet. Med sin snygga och praktiska inredning är affärscentret rent och fräscht, så att du kan fokusera på ditt jobb samtidigt som du upprätthåller en professionell image utåt.

Regus Södermalm

Affärscentret på Ringvägen 100 ligger i hjärtat av Södermalm, en av Stockholms centrala stadsdelar, i en byggnad med underbar utsikt över staden.

Regus Frösundavik

Kontorshotellet Frösundavik ligger omringad av vacker natur i den norra delen av Hagaparken, en av stadens nationalparker. Placerad på Brunnsvikens kant ca 2 km från Stockholm city är anläggningen unik och fylld med historia. Med ett strategiskt läge vid E4:an.

Regus Solna Strand

Solna Strand Kontorshotellet ligger norr om Stockholm, på gränsen till Sundbyberg, i en modern affärspark. Här finns ett dussintal företag, som främst sysslar med IT, telekom och finans.

Maximera er nytta - Regus hjälper dig!

Vi arbetar på ditt sätt. Våra produkter och tjänster gör att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet och använda sina talanger på bästa sätt. Oavsett om kunden är ett stort globalt bolag eller en entreprenör med en idé så hjälper vi kunden att vara mer flexibel, mer kostnadseffektiv och mer rörlig – och bättre rustad att möta oväntade utmaningar i det tjugoförsta århundradet.

This email has been sent to email-address@domain.tld  |  If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2014 Hyresdata i Sverige AB (Lokaler.nu), All rights reserved