För dig som vill Sälja lokal / fastighet

Fyll i formuläret nedan så kopplar vi dig samman med våra anslutna fastighetsmäklare och lokalförmedlare som kan hjälpa dig med processen att sälja din lokal eller fastighet.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Sälja fastighet?

På väg att sälja din fastighet?

Kanske känner du att marknadsutsikterna för fastigheter där du äger inte är lika positiva som förut? Eller vill du investera i nya fastighetsobjekt genom att sälja ett av dina nuvarande fastighetsinnehav? Orsakerna för att sälja fastighet, lokal och bostad är många. Läs mer om förberedelserna inför försäljningen av din lokal.

Nedan finner du några vanliga anledningar till att sälja en fastighet.

Varför ska du sälja din lokal?

Ibland kan det ge mycket bättre avkastning att vänta med att sälja fastigheten än att göra slag i saken direkt. Våra fastighetsmäklare ger dig råd.

Ska du vänta eller sälja fastigheten direkt?

Det bästa svaret kan våra utvalda fastighetsmäklare ge dig, bara du är noggrann och fyller i så mycket fakta du kan om lokalen i formuläret ovan.

Alternativa investeringar som ger bättre avkastning?

Det finns alltid gott om andra möjligheter att tjäna pengar än att investera i fastigheter. Några exempel är att spekulera i domäner istället för fastigheter, framtidens real estate. Eller varför inte testa valutahandel eller terminshandel istället? Att tjäna pengar på import av varor och tjänster är en annan vanlig faktor för att sälja fastigheter.

Det nuvarande och potentiella marknadsläget för fastigheter är en avgörande faktor för om du bör behålla dina lokaler eller göra slag i saken och sälja en fastighet? Faktorer som styr marknadsläget för fastigheter är typiskt ekonomiska faktorer såsom räntenivåer, inflation, efterfrågan och utbud på lokaler på marknaden.

Myndigheter och bra resurser vid fastighetsförsäljning

Om du ska sälja din fastighet så kan det vara bra att veta vilka myndigheter och webbplatser som kan vara till hjälp vid fastighetsförsäljning.

Nedan hittar du några utmärkta webbplatser relevanta för Dig som vill sälja fastighet:

Användbara resurser vid försäljning av fastighet, lokal eller bostad

En sida av Corporate Classifieds AB