Göteborgs Lokallots - Goteborg

Göteborgs Lokallots, Drottningggatan 10, 41114 Goteborg
Telefon: 031 - 24 23 00

Ett företags lokal är dess hjärta. Den måste fylla alla era praktiska behov, göra er personal stolt och passa ihop med er företagsidentitet.

Det här är något vi lärt oss under de, snart 25 år, som vi har arbetat med lokalförmedling. Nyckeln till att hitta rätt lokal är att ha ett brett utbud att välja mellan. Det är därför vi samarbetar med en majoritet av Göteborgs ledande fastighetsägare. Det är också fastighetsägaren som betalar för att vi hjälper dem att hitta fram till er.

Lika viktigt som det är för ett företag att hitta rätt lokal är det för en fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst. Här kommer vi in i bilden, vi är experter på att matcha rätt lokal med rätt företag. Vi sköter hela processen, det börjar med en noggrann behovsanalys, sedan följer en smidig process där vi presenterar ett antal alternativ för er.

Allt präglas av en öppen och rak dialog och snart är ni redo att flytta in i era nya lokaler. Merparten av de lokaler vi tillhandahåller är miljöklassificerade med ett kontinuerligt och genomgående klimatsmart arbete.

Din sökning gav tyvärr inga resultat

Var god testa att bredda din sökning, det kan finnas annonser som passar dina önskemål men som valt att inte ange den informationen publikt.

En sida av Corporate Classifieds AB