Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Unikt kontor med högt i tak, attraktivt område, lättillgänglig, nära tunnelbanan och E4.

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 285 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.

Om lokalen

Häftigt kontor i attraktivt läge och fastighet i Telefonplan/Midsommarkransen. Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst för kontor. Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor, entreprenörer små som stora bolag, mat och dryckimportörer eller filmproduktionsbolag är denna fastighet något för ert bolag. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Öppen yta i anslutning till entré och pentry med plats för lounge. Ytan fördelas idag på en rumsindelad planlösning med 7 rum i olika storlekar. Självklart kan väggarna rivas för en mer öppen planlösning vid önskemål och behov. I entresolplan finns två ytor som tidigare har används som ett mötesrum för 12 personer samt ett större rum med 4 skrivbordsplatser Övrig yta består av två wc samt städ/förråd. Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit Mycket god ventilation Larm finns installerat.

Kommunikation

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 2000 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Parkering

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Övrigt

https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-och-handel-vid-the-brick-i-telefonplan/.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB