Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Unikt kontor med egen karaktär beläget högst upp i fastigheten!

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 312 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Kulturhistorisk fastighet som för 100år sedan inhyste hovjuvelerare, konstnärliga prinsar och dåtidens designelit. 1913 lät C.G Hallbergs Guldsmeds AB bygga sin nya fabrik och huvudkontor.

Om lokalen

Invid Fridhemsplan i mycket bra kommunikativt läge finns en lokal ledig i kulturhistorisk fastighet, Hallbergs guldfabrik. Kontor/studio som är smakfullt renoverat och inrett, industrikänsla och moderna ytor har används som kontor med en liten fotostudio och stor loungeyta. Lokalen är mycket ljus och bör ses på plats. Lokalen utgörs av stora luftiga ytor med plats för ca 30 personer. Bra egen ventilation. Utöver finns sex rum varav ett större konferensrum 12-14 personer och 5 mindre lämpliga för kontor eller mindre mötesrum. I anslutningen till loungen finns ett mindre pentry med bar/cafédel för sociala och sällskapsytor. eller för fredagens aw. Lokalen har två entréer varav ena är en hiss direkt upp till lokalen. Idag används ett av rummen som fotostudio om ca 20kvm med högt i tak Pentry med matplats 2 wc varav en med dusch Lokalen är försedd med larm och en gallergrind. Fiber från Ownit finns in till fastigheten.

Kommunikation

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flertalet bussar utanför porten såsom busslinjerna 1,3 och 4 . T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan pendeltågsstation finns inom gångavstånd. E4:an nås enkelt för bilburna

Omgivning

Ett bra läge på Kungsholmen, nära till service, kommunikationer samt närhet till parker och mysiga promenadstråk utmed Karlbergskanalen och Kungsholmsstrand. Perfekt för en lunchpromenad eller löprunda.

Service

På Kungsholmen och Fridhemsplan finns stort utbud av all tänkbar service. Västermalmsgallerian ligger rakt över gatan. Restaurang AG ligger i samma byggnad. Längs med Sankt Eriksgatan och Fleminggatan hittar ni det mesta.

Parkering

Garageplats finns i närheten att hyra av Q-park

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB