Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Produktion mm., Götlundagatan 10, Älvsjö

Industri/verkstad - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 320 m2

Beskrivning

Om lokalen

Lokalarean fördelas på en stor lageryta, tre labbrum med golvbrunnar samt ögondusch i ett av dessa. Hela lokalen är utrustad med totalt sju golvbrunnar. Övrig yta fördelas på två kontorsrum med plats för 4-6 personer, ett med access till den stora takterrassen. Det finns ett pentry, städförråd samt omklädningsrum med dusch och wc. Alldeles utanför lokalen finns ytterligare en wc att tillgå. Lokalen har god ventilation. Lokalen har en gemensam foajé som delas med grannen vilken är försedd med gallergrind. I foajén finns lokalens egna entrédörr.

Kommunikation

Goda kommunikationer med ca 10 minuters promenad till T-banestationen Hagsätra viken är den gröna linjens ändhållplats. Närmaste pendeltåg avgår från Älvsjö station som buss 143 vilken passerar ca 200 m utanför porten tar dig till (Alvsjö Station – Hagsätra – Hökarängen). Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna med dess nära anslutning till Huddingevägen.

Omgivning

Hagsätra är en stadsdel i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde.

Service

Gångavstånd till Hagsätra Centrum med det vanliga centrumutbudet av restauranger, butiker samt serviceinrättningar så som apotek, vårdcentral och bibliotek.

Parkering

Det finns besöksparkering på husets framsida samt en tillhörande parkeringsplats som är reserverad för hyresgästen till denna lokal som kan hyras för ca 300 kr/månad exkl. moms.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB