Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Övrig lokaltyp, Vikingavägen 52, Täby

Övrigt - Lediga lokaler

 • Area: 452 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggnaden är uppförd 1974. Vattenburen värme genom bergvärme. Fiber är indraget. Vid behov av hiss för verksamheten så finns det möjlighet att installera det.

Om lokalen

Entré på bottenvåning delas med hyresgäster till StayLong motellet som har sin tvättstuga invid trapphuset till denna lokal. Hela bottenvåning är nyligen anpassad med åtta stycken motellrum med hög standard.En trappa upp till höger om entrén så finns det två stora salar, toalett samt större kök som har nyttjats för servering av tidigare hyresgäst. Ytan är öppen och med mycket god takhöjd om ca 3,2 meter och upp till ca 3,6 meter. Hela lokalen är anpassningsbar i samråd med hyresvärd där tilltänkta verksamheter kan tex vara gym, dans eller annan fritidsrelaterat verksamhet. Även kontor, hantverk/produktion samt lager är alternativa verksamheter och inom detaljplan!

Kommunikation

Täby Kyrkby station ligger endast ca 500 meter bort med Roslagsbana från Vallentuna och genom Täby Centrum hela vägen till Östra Station/Tekniska Högskolan och för vidare färd till Stockholms Centralstation. Med buss från Täby Kyrka hållplats ca 200 meter bort så åker man med linje, 524, 610, 611, 616, 687 och 690 till bl.a. Danderyds Sjukhus/Tunnelbana, Upplands Väsby station, Arninge m.fl. Till väg 265 är det endast ca 2 km som ansluter österut till väg 276 och Åkersberga på ca 15 minuter och västerut till E4/Sollentuna på ca 10 minuter. E18/Täby Centrum söderut är också endast ca 10 minuter bort.

Omgivning

Området är tätbebyggt med villor och flerfamiljshus i direkt närhet av lokalen. Även hotell Staylong som drivs av samma ägare finns på fastigheten och erbjuder 20 rum för längre vistelse.

Service

I Täby Kyrkby centrum finns ICA Supermarket, bageri, restaurang, pizzeria och apotek mm.

Parkering

Finns i direkt närhet av byggnaden och fler platser kommer att göras i ordning inom kort.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen anpassas efter önskemål och där kostnaden för tilltänkta hyresgästen påverkas av längden på avtalet samt hur omfattande önskemålen är.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB