Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Övrig lokaltyp, Glasbruksvägen 43 A, Rejmyre

Övrigt - Lediga lokaler

 • Area: 362 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Husets byggdes år 1981.

Om lokalen

Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen. Lokalarean utgörs av fyra sammanslagna lägenheter varav en av dem saknar kök. Alla lägenheter sitter ihop och det går att gå emellan dem. Till varje lägenhet hör en mysig uteplats på baksidan med egen access via balkongdörr. Varje lägenhet är med Wc och dusch på bottenvåningen. Köken är fullt utrustade med spis, ugn kylar och frysar. På det övre våningsplanet finns de flesta av sovrummen samt även wc till varje lägenhet. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en lämplig verksamhet för lokalen. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunikation

Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.

Omgivning

Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, kostrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.

Service

Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.

Parkering

Tre p-platser utomhus ingår i hyran.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran. Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB