Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Liten lokal som idag används som verkstad, lager och kontor!

Industri/verkstad - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 130 m2

Beskrivning

Om lokalen

Liten lokal med många användningsområden mitt i Länna handels och industriområde! Idag nyttjas lokalen som lättare verkstad, lager samt kontor. Ytan utgörs främst av 5 rum i olika storlekar. I anslutning till entré finns ett litet pentry samt wc. Ett större mötesrum alt sällskapsyta Två kontorsrum/mötesrum Två av rummen används som verkstad och lager Ett mindre förråd I anslutning finns ett kontor om 66kvm om man behöver större yta. Lokalen är belägen på en trappa men hiss finns för in och urlastning av tyngre saker. (630kg) Internet finns till fastigheten från Telia.

Kommunikation

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB