Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Liten butikslokal eller showroom med bra affärsläge och god exponering.

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 26 m2

Beskrivning

Om lokalen

Butiken är belägen på välbesökta Sankt Eriksgatan invid Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll. Lokalen lämpar sig som en liten butik, showroom med kontor för er som säljer via webshop och vill erbjuda kunder att komma och titta och klämma. Lokalen har god exponering då den har stort skyltfönster mot Sankt Eriksgatan. Lokalen disponeras av en öppen yta med högt i tak om ca 20m2 i anslutning till entré. Innanför finns ett mindre utrymme i dag provrum samt en wc. Hyreskontraktet överlåtes nytt 3 års avtal går att få. Tillträde efter överenskommelse Hyra 9750kr/månaden inkl. värme. moms tillkommer Fastighetsskatt 429kr/månaden. Säkerhet kommer att begäras Vänligen kontakta mäklaren för mer information om pris.

Kommunikation

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Nya Odenplan med pendeltågsstation finns inom gångavstånd. Busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna.

Omgivning

Kungsholmen är en mycket attraktiv del av Stockholm, en av stadens mest populära stadsdelar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.

Service

Vid Fridhemsplan och i Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, många mysiga butiker samt all nödvändig service.

Parkering

Garageplats finns i närheten att hyra av Q-park.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB