Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Lättillgänglig lokal i markplan med egen ingång på bästa läge i Solna C! Omomsat företag ok!

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 131 m2

Beskrivning

Om lokalen

Nu finns möjlighet att hyra en lokal mitt i Solna Centrum. Lokalen har flera användningsområden såsom mottagning/kontor/butik eller salong. Möjlighet för mottagningar/vårdverksamheter då lokalen kan hyras ut till omomsade verksamheter. Rent kontor exempelvis för hemtjänst verksamheter i Solnaområdet alt butik/showroom eller salong för etablerade verksamheter. Lokalen är lättillgänglig för besökare och har stora fönster för behov av skyltning direkt mot Solna Plan och tunnelbana. Det kommunikativa läget är svårslaget med både bussar och tunnelbana som trafikerar invid fastigheten. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Lokalen har två entréer vilket möjliggör att ha en personal och en besöksingång. Ytan utgörs främst av två stora öppna ytor om ca 70kvm resp 30kvm. I anslutning till den större ytan finns en hwc samt draget för vatten lämpligt för ett pentry. Invid den andra öppna ytan finns ett utrymme som idag är kaklat och har klinkers på golvet där är det gott om vatten samt ett litet omklädningsrum med en wc och dusch. Utöver finns ett litet förråd som separerar de två ytorna Larm finns Fiber finns indraget till fastigheten från Ownit.

Kommunikation

25 minuter med pendeltåg till Arland. Utbyggnad av Gula Linjen via Odenplan, Hagalund, Arenastaden. Gröna linjen och gula knyts samman vid Odenplan.Solnas tunnelbana är belägen invid lokalen samt Solna busstorg med busslinjer 509, 502, 512, 113,506. Goda kommunikationer till Bromma Flygplats med bland annat Buss, ca 15 min till flygplatsen. Tvärbanan samt pendeltågsstationen ligger 5 min bort.

Service

Fastigheten är belägen mitt i Solna Centrum här finns ett stort serviceutbud med restauranger, caféer, butiker, livsmedel precis utanför dörren, allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. På hotell Park Inn(restaurang Flamingo) serveras dagligen en fin lunchbuffé som är väldigt välbesökt.

Parkering

I fastigheten finns ett garage där möjlighet finns att hyra fasta platser.

Övrigt

Lokalen hyrs ut direkt från brf Ingen verksamhet med mat och dryck lämpar sig i lokalen.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB