Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Lager/Butik, Roxtorpsgatan 16 B, Tornby, 250 m2

Butik - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Hyra: 16354 kr/mån
 • Area: 250 m2

Beskrivning

I ett bra läge på Tornby finns denna lokal som består i huvudsak av en öppen planlösning. Parkering finns.

Omgivning

Lättillgängligt från E4:an och med fem minuters bilväg in till centrala Linköping har fastigheten ett strategiskt läge nära service och kommunikationer.


Kommunikationer

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden. Flygplatsen, som ligger centralt i staden, 3 km från Stora Torget, har dagliga förbindelser med Köpenhamn och Stockholm. I Linköping används cykeln flitigt och mer än 30 % av alla resor utgörs av cykeltransporter. Kommunen har satsat nästan 40 mil på cykelvägar, och nya byggs efterhand. Vill du åka buss från fastigheten till centrala Linköping (Stortorget) kör busslinjerna 213 och 215.


Närservice

Linköping, som är Sveriges femte största kommun med 140 000 invånare, är en del av Fjärde Storstadsregionen och en välkänd utbildningsstad med varierad arbetsmarknad. Staden erbjuder både besökare och invånare ett rikt kulturliv med goda friluftsmöjligheter. Trots att staden är Sveriges femte största är den inte någon stor stad. Här finns det mesta inom räckhåll. Linköping kännetecknas av nära samverkan mellan näringsliv, kommun och universitet och ett allt intensivare samarbete med Norrköping och andra grannkommuner. Starka branscher är livsmedel, grafisk industri och traditionellt kunskapsintensiva hightech-företag.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB