Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Lager, Roxtorpsgatan 16B, Tornby, 280 m2

Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Hyra: 12833 kr/mån
 • Area: 280 m2

Beskrivning

I ett bra läge på Tornby finns denna lokal som i huvudsak består av öppen planlösning. Den lämpar sig väl till småskalig industri eller teknik med lager. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett industriområde nära E4:an. Med 5 minuters bilväg in till centrala Linköping har den ett strategiskt läge med god tillgång till service och kommunikationer. I den omedelbara omgivningen finns flera företag inom bland annat fordon och livsmedel.


Kommunikationer

Linköpings centrum ligger 5 minuter bort med bil - eller 8 minuter med cykel. Precis utanför fastigheten passerar busslinje 10 som tar dig direkt till Linköping Resecentrum. Om du vill ta bussen till centrala Linköping (Stora Torget) ligger busshållplatsen Nygård en kort promenad bort.


Närservice

Fyra minuter bort med bil från fastigheten ligger ett av Sveriges största handelsområden. Här finns bland annat flera större hemelektronikkedjor, IKEA och shoppingcentret I-HUSET med över 60 butiker och restauranger. Linköpings centrum är bara 5 minuter bort med bil.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB