Lager- och produktionslokal 1tr upp med lasthiss samt tillhörande personalutrymmen 2tr upp.

Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 507 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggnaden är uppförd år 1924. Lager- och produktionslokal om ca 322 m² och kontor/personalutrymmen om ca185 m². Totalyta om ca 507 m².

Om lokalen

Planlösning Lager och produktionslokal centralt i Johanneshov med några kilometrar från tullarna och innerstan. Lokalen är belägen 1tr upp och är indelad i flera rum där den största är om ca 100 kvm och alla ytorna har upp till ca 3 meter i takhöjd. Lasthiss servar lokalen genom innergården och klarar upp till 2000 kg och är ca 1,5 meter i bredd och ca 2 meter i djup. Enkelt pentry samt toaletter finns på denna våningsplan. Kontorsdelen 2tr upp är uppdelad i två större rum med fönster på varje kortsida samt mindre utrymmen för lager/förråd eller personalutrymmen med takfönster. På denna plan finns även ett större pentry med matrum samt dusch och toalett!

Kommunikation

Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).

Omgivning

Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader men även lagerlokaler samt mindre produktion.

Service

All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger. Gångavstånd även till Gullmarsplan samt närliggande lunchrestauranger.

Parkering

Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dem kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsplatser runt huset som betalas per/h samt en timmes gratis parkering mellan kl. 10 – 14.

Övrigt

Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd (s.k. rivningskontrakt) med flexibel kontraktstid fram till 2021-06-30 som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB