Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Lager mm., Vintergatan 4, Sundbyberg

Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 165 m2

Beskrivning

Om lokalen

Träningslokal med flera användningsområden såsom gym, pt-studio, yoga eller lugnare träningsverksamhet. Gymmet är beläget i markplan med egen ingång från gatan. Lokalens yta utgör främst av två större öppna träningsytor ca 50kvm samt ca 80kvm. Den större ytan som är i anslutning till entrén är luftig och ljus och har en generös takhöjd om ca 3,5 m. I den övriga lokalen är takhöjden ca 2.30-2,40 m. I lokalen finns två kaklade omklädningsrum i nyskick en dam och en herr utöver finns två wc, ett rum med ett fräscht pentry samt ett förråd. Det finns gott om plats för redskap eller gruppträning. Ventilation: Gott klimat, lokalen har ett eget ventilationsaggregat med mekanisk ventilation

Kommunikation

Inom en promenad på max 5 minuter finns Sundbybergs tunnelbana samt pendeltågsstationen som ligger strax intill.

Omgivning

Lokalen har ett lugnt och trevligt läge i ett bostadshus, nära kommunikationer och Sundbybergs Centrum samt Solna Business Park.

Service

På ca 5-6 minuters promenadavstånd ligger Sundbybergs Centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till Tulegatan som har stort utbud av lunchrestauranger.

Parkering

Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten.

Övrigt

Hyreskontraktet som överlåtes löper ut per 2022-07-31 och förlängs därefter med 3 år ifall att ingen av parterna säger upp det. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt den nuvarande hyresgästens önskemål.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB