Fosie, Malmö, Skåne, Sverige

Lager, Kantyxegatan 25B, Fosie, 518 m2

Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Hyra: 41311 kr/mån
 • Area: 518 m2

Beskrivning

Lokal om ca 510 kvm fördelat på ca 170 kvm moderna kontor och ca 340 kvm lager. Kontor är byggt i två plan; på bottenvåningen finner vi 3 kontorsrum, pausrum med pentry, wc, omklädningsrum, dusch och förråd. På andra plan finns ytterligare 2 kontorsrum och ett konferensrum.

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar välkända företag inom de flesta brancher.


Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.


Närservice

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB