Norrmalm - Vasastan, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontorshotell mm., Sankt Eriksgatan 117, Vasastan

Kontorshotell - Lediga lokaler

 • Area: 10 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Fastigheten härden 16 är belägen i Stadsdelen Vasastan vid Stockholms innerstads norra entré. Läget är centralt och samtidigt mycket lättillgängligt för bilburna. Bilpalatset som sträcker sig från Sankt Eriksgatan ner via Dalagatan och Norra Stationsgatan uppfördes år 1932. Under 2006 genomfördes en omfattande renovering av hela fastigheten då bland annat hustes två entréer gjordes mer välkomnande. Tekniken i huset uppdaterades också för att klara av dagens krav på en tillförlitnig teknisk försörjning. Sedan våren 2009 klassificeras fastigheten som en Green Building då fastighetsägaren sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25%. Vattenburen fjärrkyla i hela fastigheten med tillförd kyla i fönsterbänksapparater och kylbafflar borgar för ett behagligt inomhusklimat. BILPALATSET HISTORIK : Det pampiga ”Automobilpalatset” uppfördes 1932 av familjen Philipson och användes ursprungligen bland annat för bilförsäljning, bilservice och parkering. Numera är byggnaden klassad som industriminne. Fastigheten är idag är en modern kontorsbyggnad i mycket fint skick.

Om lokalen

I norra delen av det trendiga Vasastan och i det pampiga Bilpalatset ligger co-workinganläggningen ”Stockholm Hagastaden” belägen. I området erbjuds ett rikt utbud av hotell, gym, lunchrestauranger samt bra kommunikationer. Läget är strategiskt även för bilburna! Om Anläggningen Detta center är föredelat på två våningsplan och omfattar totalt ca 2700 kvm. Här finns möjlighet att hyra både privata kontorsrum och arbetsplatser i öppen co-workingyta. Som hyresgäst har du tillgång till 7 stycken mötesrum i varierande storlek samt 4 telefonbås. En kontorsplats här innebär fina nätverksmöjligheter som kan ge mervärden. Fin konst av en hyresgäst på centret förgyller vissa väggar i gemensamhetsytorna på centret. Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor (med möjlighet att till och med få välja möbler ur en katalog), WiFi, telefoner, el- och va samt bemannad reception som tar emot besökare och sköter posthanteringen. Städning och diskning samt gratis nyttjande av mötesrum under två timmar per dag ingår. Du behöver bara betala separat för förbrukningsvaror som kaffe, kopior och telefonsamtal. Medlemskap Det är även möjligt att för en lägre månadskostnad teckna ett medlemskap och då får du följande service: • Tillgång till alla center globalt (3500 center som även finns på flygplatser). • Angläggningar med bemannade receptioner med öppentider 8-17 måndag– fredag • Möjlighet att sitta i alla öppna gemensamhetsytor, businessloungerna samt möjlighet att boka mötesrum via en app med10% rabatt. • I Stockholm får du tillgång till 12 center som finns på följande adresser: Alvik: Gustavlundsvägen 12 City/Östermalm: Engelbrektsgatan 8-11, Klarabergsgatan 29, Mäster Samuelsgatan 60, Olof Palmes gata 29, Östermalmstorg 1 Kista: Kistagången 20 B Solna/Frösunda:Gustav III:s Boulevard 34, Svetsarvägen 15 Vretenvägen 13 B, Södermalm/Hammarby Sjöstad:Hammarbybacken 27, Ringvägen 100 E

Kommunikation

Inom ca 5 minuters promenadavstånd ligger tunnelbanestationerna är Sankt Eriksplan och Odenplan (där även pendeltåg passerar). Flertalet busslinjer passerar i området, bland annat stombusslinje två och flygbussar till Arlanda stannar alldeles utanför porten. Det här är ett utmärkt kommunikativt läge för bilburna med närheten till både E4an och Norra Länken.

Service

I närområdet finns goda träningsmöjligheter, post- och bankontor samt ett stort antal restauranger, caféer och butiker att välja bland. Det är gångavstånd till Birkastan, Odenplan, och Sankt Eriksplan med all tänkbar service man kan önska sig.

Parkering

I huset finns ett parkeringsgarage med cirka 140 garageplatser. I mån av tillgänglighet är det möjligt att reservera platser.

Övrigt

Intresserad av att hyra kontorsplats eller teckna medlemskap? Kontakta förmedlaren för att boka in en visning eller för senaste info om vad som just nu finns tillgängligt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB