Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Västgötagränd 15, Södermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 133 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggår: 1991. Huset ritades av den spanske arkitekten Ricardo Bofill och därav anledningen till varför huset kallas för ”Bofills Båge”. Huset inrymmer både kommersiella lokaler (25 stycken om totalt ca 4 400 kvm)och bostadsrätter (283 stycken om totalt ca 22 609 kvm) som upplåtes med hyresrätt förutom gemensamhetsutrymmena. Det finns en stor festlokal som kan hyras förmånligt för företagsevent.

Om lokalen

Lokalen har en effektiv rumsindelad planlösning. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum varav ett är större än de övriga. Här finns även en öppen yta i lokalens mitt som kan nyttjas som en arbetsyta alternativt för social samvaro för såväl personal som väntande besökare. I anslutning till kapprummet finns konferensrum med fysisk plats för 8-10 personer. Lokalen har också ett pentry som rymmer ca 6 matplatser, ett relativt rymligt förråd samt två wc varav den ena är tillgänglig och den andra utrustad med dusch. Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar, parkettgolv samt undertak med infälld belysning. Tillgänglighet: Lokalen har god tillgänglighet då den kan nås med rullstol via hiss samt är utrustad med en tillgänglighetsanpassad wc. Säkerhet: Den nuvarande hyresgästen har installerat larm som kan övertas. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft och luftforsering i konferensrummet.

Kommunikation

Utmärkt kommunikativt läge med kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Här går du även till Södra Stations pendeltågstation på ett par minuter. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 66:an (Reimersholme-Sofia).

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Service

Närområdet erbjuder ett rikt serviceutbud med en mängd restauranger i alla tänkbara smakriktningar, trevliga caféer och en stor mängd av mysiga butiker utmed Götgatan - Södermalms i särklass bästa shoppinggata. I alldeles i närheten finns också Söderhallarna, Filmstaden Söder, bibliotek, simhall, några gym, bank flera matvarubutiker med mera. Kort och gott så finns all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Parkering

Lediga fasta garageplatser finns att hyra ca 350 m bort på Kapellgränd 3 via Q-park för 2600 kr/månad exkl. moms. Alldeles utanför porten finns Söderhallsgaraget där en månadsdekal kan köpas 2188 kr exkl. moms för parkering på oreserverade besöksplatser.

Övrigt

Uppdragsgivaren har fri prövningsrätt vid val av hyresgäst och ett snabbt tillträde prioriteras. Övertagande av viss inredning kan diskuteras med nuvarande hyresgäst.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB