Kontor, Vasagatan 15-17, City

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 65 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset stod klart år 1906 och renoverades år 1996. Denna byggnad samt Oscarsteatern ritades av Axel Anderberg. Byggherre var Grosshandlare Isaak Hirsch och byggmästare var F. Söderberg och G. Thorén. Byggnadsstilen är jugend med barockinspiration med fasader i kalksten Ett flertal ombyggnationer och renoveringar har gjorts under åren och 1982 helrenoverades fastigheten. Då gjordes nya installationer för vatten, avlopp och ventilation. Hela kvarteret Hasseln 5 byggnadsminnesförklarades 1982. Den mycket representativa entrén med två sfinxsen som vaktar porten gör att ingen som varit på besök här någonsin kommer att glömma Vasagatan 15-17.

Om lokalen

Lokalarean fördelas på en välkomnande entré, två rymliga rum, ett mindre pentry och wc med dusch. Fastighetsägaren håller för närvarande på att renovera både wc och pentry. Lokalen kommer således att hyras ut med ett helt nytt pentry samt med nya ytskikt och nytt porslin i wc. Lokalen har en generös takhöjd vilken ger en härlig känsla av rymd och bidrar till att lokalen upplevs som större än sina 65 kvm. Se också ritningen! Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft. Ventilationen är dimensionerad för ca 7-8 personer. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör samt använda fiberoptiskt nätverk.

Kommunikation

Det kommunikativa läget med närheten till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt är svårslaget. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendel- och fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också inom kort promenadavstånd och de bilburna har nära ut till Klarastrandsleden. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare och kollegor. Hela världen ligger här framför dina fötter!

Omgivning

Fastighetens geografiska läge har många fördelar. Området kring Norra Bantorget rustades upp för ett antal år sedan och det har byggts nya bostäder, nya kontor, butiker samt Clarion Hotel Sign; Stockholms största hotell med ca 500 rum. Parkeringsytorna som tidigare fanns på torget har ersatts av en ny grönskande park. Området har levt upp dag- som kvällstid och varför inte fira veckans triumfer i champagnebaren uppe på taket på Clarion Hotel Sign med dess magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Detta kontor erbjuder lugn atmosfär som ger medarbetarna arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren.

Service

Adressen säger allt! Att hyra kontor här innebär att du kommer att ha gångavstånd till hela Citys, Kungsholmens och Vasastans utbud av all tänkbar service såsom trevliga restauranger, caféer, hotell, affärer, apotek, systembolag och alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns lunchrestauranger i alla tänkbara smakriktningar, exempelvis Belgo Baren, Fisken, Bestick, Griffins, Wagamama och Vapiano. På Norra Latins gamla skolgård finner du exempelvis innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna samt drinksugna under svala sommarkvällar. Det finns även gott om konferensanläggningar inom kort gångavstånd.

Parkering

På intilliggande gator samt att det finns gott om parkeringsgarage i närområdet exempelvis Q-Parks parkeringshus på Mäster Samuelsgatan 61.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB