Stockholm City, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Tegnérgatan 37, City

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 72 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes år 1886. Hiss finns. Ventilation: självdrag. Uppvärmning: fjärrvärme.

Om lokalen

Lokalarea om ca 72 m² enligt fastighetsägaren. Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål men lokalen kan även hyras i befintligt skick. Lokalarean fördelas på ett rum med ett mindre pentry som man kan dölja med en dörr om så önskas. Lokalen har även ett kontorsrum/mötesrum samt ett större rum som båda vetter in mot gården. Lokalen kan till viss mån öppnas upp till ett enda stort rum samt mötesrum med pentry. Lokalens har ovanligt stora fönster in mot gården och en väldigt generös takhöjd. Gallergrind finns men inget larm att överta. Fiber finns anslutet till fastigheten och Fiber Direkt är leverantör.

Kommunikation

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal bussliner passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera. Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB