Östermalm - Djurgården, Gärdet, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Tegeluddsvägen 98-100, Gärdet, 1230 m2

Kontor - Lediga lokaler

 • Hyra: 328000 kr/mån
 • Area: 1230 m2

Beskrivning

De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.

Omgivning

Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken. Framtid: Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Värtahamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.


Kommunikationer

Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 73 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att vid nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.


Närservice

Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.


  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB