Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Stallarholmsvägen 21, Bandhagen

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 305 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes 1970 och byggdes om år 1992.

Om lokalen

Planlösningen är rumsindelad och ytan fördelas över ca 13 arbetsrum i lite varierande storlek. I lokalens mitt finns ett fräscht vitt pentry i öppen yta som kan nyttjas som matsal. Lokalen har även ett fint omklädningsrum och två nya fräscha wc och ett nyligen iordninggjort duschrum. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar, linoleumgolv och ljudabsorberande undertak för behaglig akustik. Obs: Lokalen är belägen 1 trappa upp i huset och det finns ingen hiss! Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt använda fiberoptiskt nätverka och välja bredbandsleverantör.

Kommunikation

Strategiskt läge både för bilburna och de som föredrar de allmänna kommunikationerna. Med bil nås lätt Örbyleden 229. Det är 250 m till närmaste busshållplats där buss 172 (Norsborg-Skarpnäck) passerar som tar dig till Bandhagens T-banestation. Inom 4 minuters promenadavstånd ligger Stallarholmensvägens busshållplats där buss 173 (Skarpnäck-Skärholmen) passerar som tar dig till Älvsjö Station där pendeltåg passerar.

Omgivning

Högdalens expansiva industriområde började anläggas i slutet av 1950-talet och stod färdig i mitten av 1970-talet. Sedan dess har nya byggnader och verksamheter tillkommit. Stockholms stad vill utveckla området till ett industridistrikt med tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik. Under mottot Högdalen 2020 - ett industriområde i världsklass har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik. Företag i närheten är bland andra Ramirent, Stockholm Vatten & Avfall, Höganäshuset, Argo, Independent Studios Dagsljus, Stuvsta Rör, Sofia Rör med flera.

Service

I närområdet finns flertalet trevliga restauranger och serveringar. Det tar dig endast några minuter med bil till Farsta Centrum där du finner ett gediget shopping- och serviceutbud.

Parkering

Fastigheten är inhägnad och på marken runt om huset finns plats för 5-6 bilar att parkera vilket ingår i hyran.

Övrigt

Hyresvärden godkänner övernattning i lokalen och har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt går och visningar går via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB