Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Sockenvägen 477, Enskededalen

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 225 m2

Beskrivning

Om lokalen

Du möts du av välkomnande entré med möjlighet för väntande besökare att slå sig ned. Planlösningen är rumsindelad och ytan fördelas över 9 rymliga arbetsrum samt ett större konferensrum för ca 10 personer som går att dela av med en vikvägg. Här finns även ett rymligt pentry med matplats för ca 8-10 personer. Övrig yta består av 2 wc, duschrum med duschkabin, städförråd samt förråd där ventilationsaggregatet är placerat. Ytskikten utgörs av textilmatta i korridorstråk och kapprum, laminatgolv i träimitation i arbetsrummen samt linoliumgolv i det stora konferensrummet och pentryt. Korridorstråket har undertak för behaglig akustik med infälld belysning. I det flesta arbetsrummen har däremot takhöjden bevarats. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Kommunikation

Skogskyrkogårdens tunnelbanestation snett över gatan samt busslinje 161 (Gröndal - Bagarmossen) passerar strax utanför porten gör detta till ett mycket bra kommunikativt läge. De fyra p-platserna som ingår i hyran gör detta kontor attraktivt även för den bilburne.

Omgivning

Fastigheten är belägen i direkt närhet till Världsarvet Skogskyrkogården som sedan 1994 finns upptagen på Unescos världsarvslista som består av kultur- och naturminnen så värdefulla att de är en angelägenhet för hela mänskligheten. Världsarvet Skogskyrkogården är ett välbesökt turistmål och ett av Sveriges totalt 15 världsarv. Skogskyrkogården skapades av arkitekterna Gunnar Asplund och Sigurd Lewerentz. Det är inte långt till Nackareservatet med fina promenadstråk, lugn och rekreation.

Service

I närområdet finns bland annat pizzeria, ICA-butik, apotek, gym, simhall, frisör, blomsterhandel och samt en välbesökt thaikrog. Gångavstånd till Tele2-arena, en av världens mest moderna multiarenor, med ett gediget serviceutbud såsom restauranger, butiker med mera.

Parkering

I hyran ingår 4 st p-platser på innergården.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB