Gärdet, Östermalm - Djurgården, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Sibyllegatan 81, Östermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 395 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes 1894. Fastigheten har genomgått en större ombyggnad 2006 då bl.a. fasaden renoverades, ventilationen sågs över samt stambyten gjordes. Mycket yteffektiv och öppen planlösning med plats för upp till ca 38 arbetsplatser och två konferensrum för ca 8 pers respektive ca 10 personer. Lokalen har en öppen yta i bakkant samt två mindre arbetsrum/mötesrum samt är utrustad med två pentry, fyra fräscha wc varav en med dusch samt städförråd och förråd. Det finns också tillgång till en uteplats på innergården som endast brukar nyttjas av hyresgästen. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom eller utställningsverksamhet.

Om lokalen

Mycket yteffektiv och öppen planlösning med plats för upp till ca 38 arbetsplatser och två konferensrum för ca 8 pers respektive ca 10 personer. Lokalen har en öppen yta i bakkant samt två mindre arbetsrum/mötesrum samt är utrustad med två pentry, fyra fräscha wc varav en med dusch samt städförråd och förråd. Det finns också tillgång till en uteplats på innergården som endast brukar nyttjas av hyresgästen. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom eller utställningsverksamhet.

Kommunikation

Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen) .

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och Gärdet. Du har även gångavstånd till Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Service

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.

Parkering

Ett mindre parkeringsgarage finns i huset. Om inga lediga platser finns att hyra där så finns det naturligtvis parkeringsmöjligheter på kringliggande gator och externa parkeringsgarage. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé med avgift enligt stadens tariff. Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB