Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 250 m2

Beskrivning

Om lokalen

Detta är en mycket unik lokal med en slående utsikt över huvudstaden! För den som vill avnjuta utsikten i direkt solsken finns husets g takterrass att tillgå som är gemensam för husets hyresgäster. Här har fastighetsägaren installerat ett utekök, så här finns allt som behövs för trevliga AW. Inom kort kommer en bokningsbar konferenslokal att iordningställas intill takterrassen. För husets hyresgäster planeras även ett spa med duschar, omklädningsrum och bastu längst ner i huset. På sikt kommer förhoppningsvis även ett café med servering av kaffe och lättare luncher att öppna i husets entréplan. Huvudentrén har nyligen anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kliver in genom entrén möts hyresgäster såväl som besökare av klassisk musik som gör upplevelsen av huset till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Lokalen har idag en industrikaraktär såsom målat betonggolv och generös takhöjd med synliga installationer vilket inger en känsla som fastighetsägaren strävar efter att bibehålla. Pentry och wc är helt nybyggda med exklusiv design och lyxiga materialval. Lokalens fashionabla takarmatur som tidigare förgyllt grammisgalan gör det där lilla extra. Planlösningen utgörs till största delen av öppen kontorsyta samt möjlighet till ett eller två rymliga konferensrum som kommer att avskiljas från den övriga lokalen med moderna glaspartier. Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick vad gäller ytskikt samt standard på våtrum och pentry men med bibehållen industrikaraktär. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där medarbetarna definitivt kommer att trivas! Det här kommer att bli en unik lokal som kommer att göra intryck på besökare. Lokalen skulle exempelvis kunna passa för arkitekter, kreativa företag som önskar en annorlunda lokal, som ateljé/fotostudio eller för showroomverksamhet i kombination med kontor. Det kan även vara en hyresgäst som behöver kontor och som har behov av boende för sina anställda vilket kommer att kunna erbjudas på plan sju i huset. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör. Skyltläge: Ja Uppvärmning: Fjärvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Parkering

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB