Norrmalm - Vasastan, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Saltmätargatan 24, Norrmalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 125 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggnaden är uppförd år 1929 och renoverad 1999. Lokalen är renoverad 2014 samt att alla fönster har bytts ut under 2018. Fastigheten har fjärrkyla installerad för bra klimat. Fiberlösning finns indraget till fastigheten.

Om lokalen

Direkt när man kliver in i lokalen möts man upp av öppet kontorslandskap, flertalet stora fönster och plats för upp till tio sittande i en luftig miljö. Lokalen är fräsch med ljusa väggar, innertak med akustikplattor och parkettgolv. Pentryt består av vita skåpluckor, inbyggd mikro och diskmaskin samt plats för kaffemaskin med vatten framdraget. Innanför pentryt och med utsikt över innergården så finner man ytterligare plats för fyra arbetsplatser eller så använder man ytan som matrum/pausyta enligt ritningsförslag. Längst in i lokalen hittar man mötesrum/konferensrum för upp till åtta personer, kapprum samt två helkaklade toaletter!

Kommunikation

Läget är utmärkt med Rådmansgatans T-bana precis bredvid med snabb anknytning till Stockholms Centralstation på några minuter. Odenplans T-bana och pendeltågsstation Stockholm Odenplan är på ca 8 minuters gångavstånd. Tillsammans ger dessa stora knytpunkter möjlighet till pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Busslinje 57 stannar på Sveavägen med buss till och från Karolinska sjukhuset. För den bilburne så tar man sig snabbt ut på Essingeleden/E4/E20 genom Norrtull samt Norra länken och till E18 genom Roslagstull.

Omgivning

Lokalen har lugnt och ostört läge i hörnet av Saltmätargatan/Kungstensgatan med utsikt upp mot Observatorielunden men ändå nära pulsen till både Drottninggatan två kvarter ovanför samt Sveavägen precis nedanför. I byggnaden bredvid så finner man Handelshögskolans pampiga byggnad och på andra sidan Observatorielunden ligger Stockholms Stadsbibliotek.

Service

Med lokalens centrala läge så har man nära till hela Citys och Vasastans utbud av all tänkbar service som kan tänkas med både lunchrestauranger, caféer, hotell och shopping. För den träningsintresserade finns både Friskis & Svettis i huset samt SATS med sin anläggning endast tre minuter bort samt flera andra aktörer inom lagom avstånd.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns på Parkering Rådmansgatan genom Q-park som har infart från Saltmätargatan 18-20 och där man även erbjuder fast p-plats. Möjlighet finns också att teckna p-plats avtal med fastighetsägaren direkt som tillhandahåller platser i byggnaden.

Övrigt

Lokalen hyrs ut i andrahand av sittande hyresgäst med kontraktstid fram till 2020-12-31. Hyran är förhandlingsbar vid snabbt tillträde.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB