Norrmalm - Vasastan, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Roslagsgatan 50, Vasastan

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 84 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes år 1971. Ventilation: Mekanisk frånluft. Internet: ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten. Hiss finns.

Om lokalen

Lokalarean fördelas över tre arbetsrum samt en öppen yta med fransk balkong i anslutning till pentryt som kan nyttjas för möten eller som lounge. Det finns även ett förrådsutrymme samt wc med dusch. Ytskikten utgörs av parkettgolv i samtliga rum utom ett som har linoleumgolv samt målade väggar och tak. Helkaklad wc med klinkergolv.

Kommunikation

Kort gångavstånd till busslinje 50 (Hornsberg-Lappkärsberget) passerar ca 140 m från porten. Gångavstånd till många fler busslinjer; 2:an (Sofia-Nortull), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 515 (Odenplan-Sundbyberg). Ca tolv minuters gångavstånd till Odenplan där fler busslinjer passerar samt tunnelbana och pendeltåg.

Omgivning

Kort gångavstånd till natursköna Vanadislunden.

Service

Kort gångavstånd till Sveavägen som är kantat av ett rikt serviceutbud med mängder av restauranger och caféer. Gångavstånd även till Odenplans gedigna serviceutbud. Shurgard har en anläggning på Vanadisvägen 4 med möjlighet att hyra extra förråd.

Parkering

Garage finns i huset där parkering går att hyra i mån av plats. Odenplan (Stockholm) Apcoa Parkering (tidigare EuroPark) har garage på Vanadisvägen 2-4.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB