Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Vretenvägen 13B, Solna Strand

Kontor - Lediga lokaler, Kontorshotell - Lediga lokaler

 • Area: 8 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Fastigheten, som byggdes år 1971, består av två huskroppar med en trevlig innergård.

Om lokalen

Välkommen att besöka denna trevliga co-working anläggning på Vretenvägen 13! Här finns en bemannad reception som tar emot dig samt en mycket trevlig yta där dina väntande besökare kan slå sig ner. Anläggningen erbjuder tillgång till 8 stycken mötesrum i olika storlekar, moderna pentryn och loungeplatser. Här finns kontorsrum att hyra från ca 8 kvm för 1-2 personer upp till ca 50 kvm bestående av två rum med direktaccess emellan. Passande för ett företag med som har behov av två större arbetsrum eller för företaget som har behov av ca 4 arbetsplatser och ett eget mötesrum. Det största vakanta rummet för närvarande lämpar sig för 8-10 personer.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med VretensT-banestation och den blåa linjen mitt emot fastigheten. Det är ca 10 minuters promenad till Sundbygergs Station med pendeltåg. Flygbuss till både Bromma och Arlanda passerar alldeles runt knuten och det passerar ett flertal busslinjer i närheten (linje 119, 177 och 509). Närheten till Huvudstaleden och E4an gör företagsområdet lättillgängligt med bil.

Omgivning

Solna Vreten ligger i en modern företagspark norr om Stockholm city och endast en kort resa från Bromma flygplats i Stockholm med både inhemska och internationella linjer. Området, som hyser en rad företag inom IT, telekom och finans, får en alltmer central roll, eftersom dessa sektorer blir allt viktigare drivkrafter för Stockholm – och den svenska – ekonomin.

Service

Anläggningen; Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, WiFi, telefoner, el- och va samt bemannad reception. Receptionen tar emot besökare och sköter posthanteringen. Städning och diskning samt gratis nyttjande av mötesrum under två timmar per dag ingår. Du behöver bara betala separat för förbrukningsvaror som kaffe, kopior och telefonsamtal. Närområdet; Ett flertal lunchrestauranger finns i området, varav en i fastigheten. Även bageri, pressbyrå, träningsmöjligheter samt hotell finns i närområdet. All övrig tänkbar service finns på bekvämt avstånd i Solna- eller Sundbybergs Centrum.

Parkering

Det finns garage i huset och det finns goda parkeringsmöjligheter utanför fastigheten.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB