Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Tellusborgsvägen 67B, Hägersten

Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 214 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor såsom bl.a set designers, scenografer, arkitekter eller filmproduktion är denna fastighet något för ert bolag. Utöver har vi även ett kluster av vin, öl och sakéimportörer. Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst som kontor/studio/lager.

Om lokalen

Mycket fin lokal med blandning av industrikänsla och modernt! Lokalen har en härlig rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck. Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd. Nu används lokalen som kontor samt som lager för rekvisita och kostym. Ytan fördelas på en öppen planlösning med gott om plats, i dagsläget 16 kontorsplaster. Utöver finns ett mötesrum med plats för 6-8 samt ett mindre med plats för 3-4 personer En större yta som lämpar sig som konferensrum, utbildningsrum eller lounge/sällskapsyta ligger en trappa upp på ett entresolplan. Köket går i vitt och är i dagsläget integrerat med övriga lokalen. Övrig yta består av två wc samt städ/förråd. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District! Företag i närheten:: Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Moestue, Svenska Fotbollsakademin m.m.l.

Parkering

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB