Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 126 m2

Beskrivning

Om lokalen

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner. Välkomna till en studio/ateljé om totalt 126kvm i bra skick med en takhöjd om över ca 4 meter. Lokalen utgörs av en stor öppen yta som har utgjort film och fotostudio för främst inspelning v reklamfilm. Ett pentry finns i anslutning till den öppna ytan för enklare matlagning för exempelvis en matfotograf som behöver ett kök. En stor wc med dusch Förråd för förvaring Lokalen är belägen i entréplan och lättillgänglig för i och urlastning via breda portar. Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit Mycket god ventilation Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst studio/ateljé eller lättare lager. Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor såsom bl.a set designers, scenografer, arkitekter eller filmproduktion är denna fastighet något för ert bolag. Utöver har vi även ett kluster av vin, öl och sakéimportörer samt en rad andra spännande företag.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd endast 5-6 min. Flertalet bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District! Företag i närheten: Puls&Träning, DDB Film, Johan Ryman, Grand Frank, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 1600 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Parkering

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB