Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 157 m2

Beskrivning

Om lokalen

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner. Välkomna till en unik lokal om totalt 157kvm i bra skick med en takhöjd om över 4 meter. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning med öppna ytor och rum. Lokalen utgörs av en stor öppen yta för skrivbordsplatser eller stor lounge och sällskapsytor eller utställning. Modernt pentry finns i anslutning till den öppna ytan 5 kontor eller mötesrum En stor wc samt ett städförråd och ytterligare ett förråd. Lokalen är anpassningsbar och går att anpassa efter önskemål och behov. För behov av lager finns lasthiss upp till våningsplanet samt entrédörren är 120cm bred. Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit Mycket god ventilation Larm Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst för kontor. Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor såsom bl.a set designers, scenografer, arkitekter eller filmproduktion är denna fastighet något för ert bolag. Utöver har vi även ett kluster av vin, öl och sakéimportörer samt en rad andra spännande företag.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd endast 5-6 min. Flertalet bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District!

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 1600 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Parkering

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Övrigt

ÖVRIGT: https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-och-handel-vid-the-brick-i-telefonplan/.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB