Östermalm - Djurgården, Gärdet, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Skeppargatan 55, Östermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 200 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggår 1930. Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.

Om lokalen

Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med härlig takhöjd på ca 4.30 meter. I lokalen finns ett separat rum med pentry och vitvaror. I detta rum finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter finns. Lokalen är totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden. Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé/studio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.

Kommunikation

Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1:an, 4;an, och 54:an. Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.

Service

All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.

Parkering

På intilliggande gator, t.ex. på Valhallavägen samt i parkeringsgarage, exempelvis i Fältöversten, Garnisonen, i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan), Lützengaraget (Tysta gatan 11) eller Industrigaraget (Artillerigatan 34).

Övrigt

Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB