Östermalm - Djurgården, Gärdet, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Sibyllegatan 81, Östermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 128 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes 1894. Fastigheten har genomgått en större ombyggnad 2006 då bl.a. fasaden renoverades, ventilationen sågs över samt stambyten gjordes.

Om lokalen

Lokalen rymmer upp till ca 8 arbetsplatser samt ett mötesrum för ca 10 personer. Det går att få in fler arbetsplatser om mötesrummet istället nyttjas som kontor. Lokalarean fördelas på ett rum som vetter ut mot Sibyllegatan med plats för ca 3 arbetsplatser. Längst in i lokalen finns ett större och ett mindre rum med ljusinsläpp via takfönster för totalt ca 5 arbetsplatser samt ett rymligt förråd. Pentryt har en central placering utanför mötesrummet. Lokalens två wc är fräscha varav en är större med dusch. Vid entrén, som är belägen i det gemensamma trapphuset, finns plats för avhängning. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen. Lokalen har en generös takhöjd, vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta i de innersta rummen och parkettgolv i rummet mot Sibyllegatan, pentryt och mötesrummet. Lokalen lämpar sig för kontors- eller showroomverksamhet eller en kombination av båda.

Kommunikation

Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).

Service

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.

Parkering

Ett mindre parkeringsgarage finns i huset, för närvarande är det kö för plats. Parkeringsmöjligheter även på kringliggande gator enligt stadens tariff och externa parkeringsgarage. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé. Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB