Östermalm - Djurgården, Gärdet, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Sibyllegatan 81, Östermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 265 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes 1894. Fastigheten har genomgått en större ombyggnad 2006 då bl.a. fasaden renoverades, ventilationen sågs över samt stambyten gjordes.

Om lokalen

Mycket yteffektiv och till mestadels öppen planlösning med plats för upp till totalt ca 28 arbetsplatser. Det finns ett konferensrum för ca 8 pers samt ett mindre samtalsrum för ca 4 personer. Lokalytan fördelar sig på ett öppet kontorslandskap i bakkant med plats för ca 24 arbetsplatser och här finns även ett kontorsrum för 1-2 arbetsplatser samt det mindre samtalsrummet. Direkt till vänster från den egna entrén från Sibyllegatan finns ett rymligt rum som kan nyttjas som kontor för ca 3 personer alternativt showroom. Lokalen har två fräscha wc varav en rwc, städförråd samt pentry och loungeyta. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen. Lokalen har generös takhöjd, vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta i den inre delen av lokalen, parkettgolv i det första rummet närmast entrén samt klinkergolv vide entré och pentry. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom.

Kommunikation

Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).

Service

All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.

Parkering

Ett mindre parkeringsgarage finns i huset, för närvarande är det kö för plats. Parkeringsmöjligheter även på kringliggande gator enligt stadens tariff och externa parkeringsgarage. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé. Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB