Bromma, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Säterivägen 33, Mariehäll

Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 140 m2

Beskrivning

Om lokalen

Lokalen är ligger i husets källarvåning med lastport i markplan. Det är en ramp utanför så man kan backa ner och parkera en bil alldeles utanför porten. Lokalen har fönster på gaveln vid porten samt ljusinsläpp via taklanterniner och glasbetongfönster längre in i lokalen. Lokalen har huvudsak öppen planlösning men det finns även ett kontorsrum, ett rum med trinettkök och matplats, wc samt vissa avskiljande väggar i lagerytan vilket framgår av annonsens bilder. Lokalen har två entréer och den andra entrén finns 1 tr ner på den motsatta gaveln intill husets restaurang direkt från gatan. Den andra entrén kan förslagsvis nyttjas som personal- eller kundentré. Takhöjden är mer generös vid i lagrets första del närmast lastporten. Längre in i lokalen blir takhöjden lägre, ca 2.23 m. Lokalen hyrs idag av postorderföretag som nyttjar den som lager/distributionscentral samt kontor.

Kommunikation

Busshållplats Mairehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Det är promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.

Service

Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.

Parkering

Parkering utomhus.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB