Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 264 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggnaden färdig ställdes år1920. Renoveringsår: 2020 Nu finns det möjlighet att etablera sin verksamhet i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 14 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass att tillgå för husets hyresgäster där fastighetsägaren kommer att installera ett utekök. För rekreation för husets hyresgäster planeras ett spa med duschar, omklädningsrum och bastu längst ner i huset. På sikt kommer förhoppningsvis även ett café med servering av lättare luncher att öppna i husets entréplan. Huvudentrén har nyligen anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kliver in genom entrén möts hyresgäster såväl som besökare av klassisk musik som gör upplevelsen av huset till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.

Om lokalen

Denna lokal är belägen på våning 1 och här har man möjlighet att få en helt egen entré från gatan. Lokalen är idag rumsindelad och det finns 7 rum i mycket lämplig storlek för behandlingsrum. Handfat kan installeras i rummen. Det finns även en mycket bra väntyta samt två wc varav en kommer att bli handikappsanpassad. På detta våningsplan är takhöjden mer generös än på de övriga våningsplanen i huset. Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick med exklusiva materialval för att skapa en lyxig känsla. Detta gäller för lokalen i helhet men i synnerhet standarden på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där din personal definitivt kommer att trivas! Lokalen passar i synnerhet som vård- eller skönhetsklinik samt vårdcentral vilket är verksamheter som kommer att vara ett gott komplement till de övriga verksamheterna som finns i huset idag. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör. Skyltläge: Ja Uppvärmning: Fjärvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten. Företag i närheten: I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Parkering

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB