Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Sankt Eriksterrassen 72B, Kungsholmen

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 106 m2

Beskrivning

Om lokalen

Fint kontor med vackra detaljer idag används lokalen som mottagning/kontor, Oslagbart kommunikativt läge vid Sankt Eriksbron med närhet både till Fridhemsplan och Sankt Eriksplan. Även nya Odenplan. Lokalen är nymålad och i bra skick med fina detaljer, fransk balkong, utsikt över Karlbergskanalen. Lokalens yta är fördelad på tre rum varav ett större med fördel plats för 4 skrivbord ett rum med plats för två skrivbord alternativ mötesrum för 6-8 personer. Ett kontor eller mötesrum även där plats för två skrivbord alternativ mötesrum för 4-6 personer. Ett stort modernt pentry med sällskapsytor med en stor möblerbar hall. En wc samt två mindre förrådsytor. Fiber finns till fastigheten.

Kommunikation

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till T-bana Fridhemsplan där blå och grön tunnelbanelinje möts. T-bana S: t Eriksplans samt Odenplan pendeltågsstation finns inom gångavstånd och busslinjerna 1,3 och 4 passerar S: t Eriksgatan. E4:an nås enkelt för bilburna

Omgivning

Kungsholmen är en mycket attraktiv del av Stockholm, en av stadens mest populära stadsdelar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.

Service

Vid Fridhemsplan och i Västermalmsgallerian finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, många mysiga butiker samt all nödvändig service.

Parkering

Enklast parkerar man nere vid Kungsholms strand och tar trappan upp invid fastigheten, Garage finns att hyra av Q-park i närområdet.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB