Södermalm - Hammarby Sjöstad, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Ringvägen 100, Södermalm

Kontor - Lediga lokaler, Kontorshotell - Lediga lokaler

 • Area: 700 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Detta fina kontorshotell är välbeläget i hjärtat av Södermalm i centrala Stockholm. Husets besökare välkomnas av en spektakulär glasentré och ett iögonfallande atrium. Givetvis finns både garage och hissar i huset.

Om lokalen

Lokalen är anpassningsbar och avdelningsbar. Idag har lokalen en rumsindelad planlösning bestående av totalt ca 30 rum. Dock så går det att skapa fler rum genom att avdela vissa av rummen alternativt ta ned väggar för att skapa färre och större rum.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med Skanstulls T-bana endast ca 50 meter bort. Ett flertal busslinjer passerar även Ringvägen och Skanstull. Centrets strategiska läge bredvid stora vägar och nära anslutning till Skanstulls T-bana ger goda förbindelser till alla delar av staden. Läget är särskilt lättillgängligt för alla dem som kommer från Stockholms södra sida med närheten till Gullmarsplan som är knytpunkt för stadens södra sida där T-bana, tvärbana samt en stor bussterminal finns.

Omgivning

Stadsutsikten inbegriper den välkända musik- och sportarenan Globen och den vackra Årstaviken

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset och platser finns att hyra. Garaget är mycket lättillgängligt då det går att köra rakt in i byggnaden direkt från Skanstullsbron.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB