Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Radiusbacken 1, Hägersten

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 193 m2

Beskrivning

Om lokalen

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner. Här finns möjlighet att hyra en lokal i markplan med egen entré, 5m i takhöjd ,industrikaraktär och stort potential att skapa en häftig lokal med egen karraktär. Lokalen har flera användningsområden såsom butik/showroom, atljé/utställning/finsnickeri, butik/deli , ni väljer! I området utanför planeras en ny gågata, grönskande torg, bostadshus, butiker bl.a. Ericssons gamla industriområde blir ett levande område! Beläget 5 minuter från tunnelbanan som tar dig till city på 14 minuter. Idag består lokalen främst av en stor öppen yta med ett entresolplan. Det finns ett pentry samt en wc och förråd. Fönster finns i både den främre och den inre delen. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation, hög elkapacitet samt möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 1000/1000mbit.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, välbesökta restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Företag i närheten: Puls&Träning, DDB Film, Grand Frank, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Provinum, Johan Ryman Production, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Parkering

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB