Norrmalm - Vasastan, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Norrbackagatan 60, Vasastan

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 116 m2

Beskrivning

Om lokalen

Butik, kontor/verkstad, ateljé/studio lager/webshop lokal med flera användningsområden uthyres! Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om ca 4,5 m i en öppen yta om ca 35kvm som idag används som butik, här ligger ett fint marmorgolv. Lokalen är ljus med genomgående fönster som vetter mot en lugn innergård samt skyltfönster för behov av exponering mot gatan. Lokalen fortsätter vidare inåt där ytan disponeras av en större yta om ca 35-40kvm samt ett mindre rum om ca 12kvm. En trappa upp är ett entresolplan om 40kvm där finns ett pentry kombinerat med mötesrum samt en kontorsyta med 2 kontorsplatser. Lokalen är anpassningarbar och föreningen är öppen för att anpassa lokalen efter överenskommelse med ny hyresgäst. Larm finns Fiber finns indraget.

Kommunikation

Bra kommunikationer med promenadavstånd till S:t Eriksplans tunnelbana, flertalet bussar trafikerar i närområdet bl.a 3:an, 53:an. Lokalen har även promenadavstånd till Torsplan/Hagastaden. Lättillgängligt med bil till E4, Norrtull samt Solna/Hagastaden.

Service

Mycket bra utbud av restauranger och caféer i närområdet kring bl.a. Sankt Eriksplan och hela Rörstrandsgatans utbud av välbesökta restauranger och caféer. Här finns all tänkbar service utanför dörren.

Parkering

Gott om parkeringar längs med gatan enligt stadens taxa.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB