Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Mariagatan 7A, Sundbyberg

Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 107 m2

Beskrivning

Om lokalen

Lokalarean fördelas på en lageryta med garageport från gården. Vägg i vägg finns en öppen yta med fönster som kan användas som kontor eller lageryta. Det finns även ett lite mindre rum med ett trinettkök samt wc med dusch. Lokalen har en egen garageport i lagerytan och det går här att köra in bilar. Det finns även en entrédörr från husets trapphus till lokalen. Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen enligt önskemål. Takhöjd; ca 2,25 m. Verksamheter som kan passa här är exempelvis postorderföretag som har leveranser som skickas till och från lokalen samt företag som söker en kombinerad kontor- och lagerlokal. Showroom och utställningsverksamhet fungerar också utmärkt här.

Kommunikation

Inom en promenad på max 5 minuter finns Sundbybergs tunnelbana samt pendeltågsstationen som ligger strax intill.

Omgivning

Lokalen har ett lugnt och trevligt läge i ett bostadshus, nära kommunikationer och centrum.

Service

På ca 5-6 minuters promenadavstånd ligger Sundbybergs Centrum där det finns ett stor utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till Tulegatan som har stort utbud av lunchrestauranger samt gym.

Parkering

Du parkerar enkelt längs med gatorna i närheten av fastigheten.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Verksamheter så som bilverkstad eller biltvätt undanbedes i denna lokal, men det går att parkera ett par bilar i lokalen.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB