Kontor mm., Maria Prästgårdsgata, Södermalm

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Adress: Maria Prästgårdsgata
 • Area: 78 m2

Beskrivning

Om lokalen

Kontor, klinik, ateljé/showroom, butik, mottagning, fotvård, lokal med flera användningsområden uthyres! Välkomna till en lokal om totalt 78m2 i mycket bra skick. Nu finns möjlighet att överta en lokal i markplan med högt i tak, egen ingång och med mycket god exponering. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om ca 3,5 m och en stor reception och lounge för kunder att slå sig ned alternativ 4 kontorsplatser Lokalens yta disponeras av tre rum varav ett större och två mindre. I anslutning till rummen finns en diskbänk med diskho för mer behov av skölj och tvätt kan tas bort. Ett mindre pentry finns med tvättmaskin och torktumlare installerat En wc med dusch Lokalen totalrenoverades 2016 och byggdes om till klinik inom estetik och hudvård för alla typer. Ytterligare renoverade lokalen 2019 med bl.a ommålning, ny platsbyggd förvaring med skjutdörrar och skåp. Lokalen går utmärkt att hyra som rent kontor och kan med fördel nyttjas av 6-8 personer. Alla fönster samt dörr är försedd med motordrivna jalusier och kan övertas mot en mindre kostnad enl. överenskommelse Larm finns installerat Hyreskontraktet överlåtes utan nyckelpeng Total månadskostnad 20 960kr/mån inkl. fastighetsskatt, värme och vatten, moms tillkommer Tillträde maj/juni Säkerhet 6 mån El eget abonnemang Internet eget abonnemang från Comhem

Kommunikation

Mycket bra kommunikativt läge. Ett stenkast bort ligger Mariatorgets T-bana, den röda linjen. Det är även kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågsstation. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 55:an (Mariatorget-Slussen-Stureplan)

Omgivning

Södermalm är en mycket attraktiv del av Stockholm, faktiskt stadens mest populära stadsdel enligt undersökningar. Närheten till vattnet, grönskande parker, mångkulturen, folkmyller och vackra byggnader är några av de anledningar till varför företag vill etablera sig och människor väljer att bosätta sig här. I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar.

Service

På Södermalm finns ett stort utbud av det mesta, ett brett utbud av restauranger med kök som lockar att typer av smaklökar, caféer, små mysiga butiker samt all nödvändig service.

Parkering

Du parkerar enkelt längs med gatorna i anslutning till fastigheten.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB