Norrmalm - Vasastan, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Luntmakargatan 67, Vasastan

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 111 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Gatuhuset uppfördes år 1884 och gårdshuset på under 1700-talet.

Om lokalen

Lokalarean fördelas över två plan ca 64 m² i bv och ca 47 m² 1 tr. upp vilka sammanbinds med interntrappa. Bottenvåningen utgörs av ett stort L-format rum samt en nybyggd helkaklad wc med dusch. På ena kortsidan finns det nya pentryt med spis och fullstor diskmaskin. Det är möjligt att sätta upp en avskiljande vägg så att pentrydelen även kan nyttjas som ett mötesrum. Den övre våningen utgörs idag av en öppen yta i vinkel samt ett rum mindre arbetsrum/mötesrum med två fönster. Bredband: Fiber finns indraget till lokalen enligt föreningen.

Kommunikation

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där t-bana, pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det är ca 10 minuters promenad till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer m.m. Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.

Parkering

På intilliggande gator och parkeringshus.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB