Bromma, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Gustavslundsvägen 50, Alvik

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 600 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes år 1998. Här är tillgängligheten bra för rörelsehindrade med två rymliga hissar som tar upp till 13 personer vardera i varje entré. Fastigheten har blivit belönad med ljudmiljöpris och inifrån lokalerna hörs i princip ingen trafik.

Om lokalen

Beläget högst upp i fastigheten finns nu en fin lokal i mycket gott skick tillgänglig för uthyrning. Idag används lokalen som kontor samt med en mindre labbyta. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Plats finns för ca 30 personer. Ytan fördelas idag främst på rumsindelad planlösning med 14 rum i olika storlekar. Konferensrum för ca 20 personer 4 kontorsrum för plats med två skrivbord alternativ mötesrum för 4 personer 8 kontorsrum med plats för ett skrivbord En större öppen yta finns som nyttjas som lounge och sällskapsyta men kan med fördelas användas som kontorsyta med plats för ca 10 skrivbord. Stort modernt pentry med gott om sittplatser för upp till 25 personer I lokalen finns ett labb om ca 100kvm som är utrustat med dragskåp, nöddusch, diskbänkar samt arbetsbänkar med gott om eluttag samt mycket bra ventilation. Två wc varav båda med dusch. Mycket god ventilation och kyla Fiber Upp till våningsplanet finns hiss för 1000kg för behov av intlastning av tyngre material.

Kommunikation

Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Fastigheten är belägen endast ett stenkast från Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan och flertalet busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats

Omgivning

Trevliga och lugna omgivningar med nära till vatten om grönområden för promenader eller joggingtur under lunchtid.

Service

I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns ett bra butiksutbud av service post, bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån och en stor mataffär.

Parkering

Under Alviks Torg finns ett parkeringsgarage. Det finns många parkeringsplatser ovan jord invid torget

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB