Kontor mm., Grimstagatan 160, Vällingby

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 403 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Byggnadsår: 1980. Fjärrvärme.

Om lokalen

Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med 10 arbetsrum i fil ut mot Bergslagsvägen. Utöver arbetsrummen finns ett par mötesrum för ca 6 personer, ett stort konferensrum för ca 20 personer som kan avdelas med vikvägg, ett pentry med angränsande matsal och loungdel i modern standard, förrådsytor, två wc samt tillgång till rwc. Lokalen har en välkomnande entré med receptionsdisk. Planlösningen är dock flexibel och lokalen kan öppnas upp om en öppnare lösning önskas. Rummen passar utmärkt som behandlingsrum för vård och olika mottagningsverksamheter. Den tillträdande hyresgästen skulle exempelvis kunna vara en sjukgymnastik- eller tandläkarklinik, läkar- eller veterinärmottagning alternativt salong för skönhetsbehandlingar. Då lokalen kan hyras omomsad så fungerar även vuxenutbildning bra. Det kan med en enklare ombyggnad integreras ytterligare behandlingsrum i ytan och det går även att dela av ett par av rummen på den befintliga ytan. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Genomgående fräscha ytskikt och takhöjd om ca 3 m. Lokalen är en del av en envåningsbyggnad utan grannar varken ovanför eller under med en egen fasad som erbjuder ett utmärkt skyltläge. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber är redan indraget till lokalen och Banhof är leverantör idag. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen!

Kommunikation

T-bana går till Vällingby Centrum där många bussliner passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta. Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare.

Omgivning

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym. Företag i närheten: Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Inside Möbler (försäljning av möbler), Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Service

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt går via mäklaren enligt hyresvärdens önksemål.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB