Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Fräsarvägen 6, Länna

Industri/verkstad - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 450 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset uppfördes år 1987och byggdes om år 1990.

Om lokalen

Här finns stor potential att skapa en unik drömlokal med industrikaraktär då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och era specifika behov. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd (ca 3,6-4,5 m) och synliga takbalkar. Lokalarean utgörs främst av en stor öppen yta samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I den stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Det finns idag två omklädningsrum för herr och dam med wc och duschar samt ett rymligt städförråd. Två av rummen kan nyttjas som kontor/mötesrum eller mottagning. Ytterligare finns ett pentry till med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum. Lokalen är anpassningsbar vad gäller både planlösning och ytskikt. Lokalen är belägen på 1 tr och har idag hiss som går via lokalen i bv vilken kan användas vid enstaka tillfällen såsom vid inflyttning och för handikapptillgänglighet. Planer finns på att bygga ett nytt trapphus med hiss upp till planet. Telia är anslutet till fastigheten för bredband. Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter; förslagsvis kontor- utställning- showrooom, lättare produktion, dans- eller träningsverksamheter. Tidigare har gymverksamhet bedrivits i lokalen.

Kommunikation

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri- och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men här finns även mycket handel och kontor.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Parkering

Parkeringsplatser utomhus finns på fastigheten samt gratis att parkera på gatan. På tomten finns även plats för att flera containrar eller viss uppställning.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB