Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor mm., Ehrensvärdsgatan 6, Kungsholmen

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 48 m2

Beskrivning

Om lokalen

Kungsholmens finaste musikstudio överlåtes, här har flera stora hits producerats! Studion är belägen i markplan med egen ingång, bra skick med nya trägolv och vitmålade väggar. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter kan utnyttjas effektivt. Ytan fördelas på tre rum alla med fönster. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd och med möjlighet till lounge och sällskapsytor eller möten, i anslutning finns mindre pentry samt en wc. Ett av rummen är en riktig musikstudio uppbyggd av studiobyggarna. Ytterligare finns ett rum som kan nyttjas som kontor med plats för två skrivbord alternativ för förvaring av material. Larm finns Fiber finns indraget Hyreskontraktet överlåtes avtal till 2023-10-01 3 års avtal 9 mån uppsägning Hyra 6012 kr/mån inkl. värme och fastighetsskatt. Ingen moms! El och internet tillkommer, eget abonnemang Pris: 450 000kr Kontakta mäklaren för mer information samt bokning av visning.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer. Gångavstånd till tunnelbanans gröna och blå linje vid Fridhemsplan och Rådhuset. Busslinjerna 3, 50, 54 och 62 stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen.

Omgivning

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som om somrarna kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Service

Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger och promenadstråk, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Parkering

På intilliggande gator enligt stadens tariff. Det är relativt lätt att hitta parkeringsplats på Pontonjärgatan eller nere vid Norr Mälarstrand.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB